U okviru projekta Interacademia predstavnici UG “Krug” Ivan VukojaJosip Blažević, kustosica izložbe Danijela Ucović te član Tima Mostar 2024 Dalibor Nikolić posjetili su u srijedu, 15. 5. 2019., Akademiju primijenjenih umjetnosti Rijeka. Dekanica red. prof. art. Letricija Linardić i prodekanica za nastavu, studijske programe i studentska pitanja doc. art. Melinda Kostelac pokazali su mostarskoj delegaciji nastavni proces, kapacitete i resurse riječke Akademije. Na sastanku se razgovaralo i o projektu Interacademia i mogućnostima likovne suradnje.

Udruga građana “Krug” provodi projekt INTERACADEMIA u okviru projekta “Dijalog za budućnost”. Na osnovu zajedničke inicijative Predsjedništva BiH i glavnog tajnika Ujedinjenih naroda (UN), kao i prepoznate potrebe za stvaranjem prostora za dijalog i promociju suživota u BiH, Tim UN-a u BiH pod vodstvom rezidentne koordinatorice UN-a i u suradnji s Predsjedništvom BiH razvio je početkom 2018. godine projekt pod nazivom „Dijalog za budućnost: Promoviranje društvene kohezije i raznolikosti u Bosni i Hercegovini“ kojeg zajednički provode UNESCO, UNICEF i UNDP.

Projekt “Dijalog za budućnost” financiran je sredstvima Ureda Ujedinjenih naroda za podršku izgradnji mira / Fonda za izgradnju mira (PBF).