Kustosica izložbe Interacademia 2019 Danijela Ucović te predstavnici UG “Krug” Josip Blažević i Milan Sitarski posjetili su u petak, 5. 4. 2019., Akademiju likovnih umjetnosti Sarajevo. S dekanicom prof. mr. Marinom Finci i njezinim suradnacima doc. dr. Ivom Simčić i mr. Nelom Hasanbegović te suradnikom dr. Danisom Fejzićem razgovarali su o predstojećoj međunarodnoj izložbi i konferenciji Interacademia 2019.

Udruga građana “Krug” provodi projekt INTERACADEMIA u okviru projekta “Dijalog za budućnost”. Na osnovu zajedničke inicijative Predsjedništva BiH i glavnog tajnika Ujedinjenih naroda (UN), kao i prepoznate potrebe za stvaranjem prostora za dijalog i promociju suživota u BiH, Tim UN-a u BiH pod vodstvom rezidentne koordinatorice UN-a i u suradnji s Predsjedništvom BiH razvio je projekt pod nazivom „Dijalog za budućnost: Promoviranje društvene kohezije i raznolikosti u Bosni i Hercegovini“ kojeg zajednički provode UNESCO, UNICEF i UNDP.

Projekt “Dijalog za budućnost” financiran je sredstvima Ureda Ujedinjenih naroda za podršku izgradnji mira / Fonda za izgradnju mira (PBF).